35+ voetbal bij FC Maasland NO

Een leven lang voetbal op de club!

Als FC Maasland NO hebben we een enorme groep actieve jeugdleden en een viertal senioren teams.  Toch is onze vereniging minstens dubbel zo groot want ook de ouders van onze jeugdspelertjes, de supporters en sympathisanten vinden meer dan eens per week de weg naar de voetbalvelden.

Meestal staan ze goed-of afkeurend, maar steeds met veel passie langs de lijn mee te leven. De tijd en conditie om zelf (of voor de eerste keer) op het groene gras te draven heeft men niet meer. Althans, dat wordt beweerd. Wat als dit toch niet zo is?

Wat als … ?

Wat als er bij FC Maasland NO tijdens de week of in het weekend nog terreinen beschikbaar zijn? Wat als er een enthousiaste ouder, bestuurder of andere medewerker te vinden is met zin voor organisatie? Wat als het bij vele andere ouders en sympathisanten nog steeds kriebelt? Bij FC Maasland NO kriebelt het!!!

Daarom organiseren wij 35+ clubgames: een voetbalactiviteit voor de 35-plussers, de 2e gouden leeftijd! Interesse? Schrijf dan snel in voor de 1e 35 plus wedstrijd die plaats vindt op 5 december om 18:00 uur aan de Hoverstraat in Kinrooi. Inschrijven kan via janvandeberg@fcmaasland.be

Clubaffiches 35+ FC Maasland NO (2)

Please follow and like us:
0