4 MEI 2016: G-Team vertrekt naar de Special Olympics in La Louvière.

Deze morgen begon het avontuur waar ons team al enkele maanden reikhalzend naar uitkeek: de Nationale Special Olympics te La Louvière. De eerste opgave bestond er al in om alle bagage juist gemeten in de busjes geladen te krijgen Eens dat gelukt was, kon er niets meer ons vertrek in de weg staan ! En stipt om 9u00 konden we aan onze reis beginnen.

Onze eerste tussenstop hielden we in Zaventem, waar we samen gingen ontbijten. Een dag kan immers niet beginnen zonder een bodempje te leggen met spek en eieren ! Toen deze bodem gelegd was, konden we onze reis verderzetten naar Doornik. Hier bevindt zich ons logement voor de komende dagen.

De eerste uurtjes werden gespendeerd aan bagage uitladen en kamers in orde brengen. Daarna was het genieten … eten, drinken, rusten en in het zonnetje vertoeven. Iedereen moest zich immers opladen voor het grote moment: de openingsceremonie met de optocht !

In de vooravond begaven we ons richting La Louvière voor dit spektakel. Optocht, zang, dans, toespraken, het ontsteken van de Olympische vlam. Het was een leuke avond die het startschot was voor de komende 3 sportieve dagen.

Wordt vervolgd op dag 2 !

 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Please follow and like us:
0