Belangrijke overwinning tegen Lanklaar VV

Na de korte winterstop stond de belangrijke “zes punten-wedstrijd” tegen Lanklaar VV op het programma. Voor Frank Kessen kwam de wedstrijd nog te vroeg, Roy Vanfloorop en Ward Vandeberg zijn langdurig out en Hatim Hajbat viel in laatste instantie geblesseerd af. Diego Gielen vierde, na twee maanden blessureleed, zijn rentree. Op de bank zaten drie jonge talenten: Selim Latifaj, Mitch Conen en Bjorn Reeskens (foto).

Op een moeilijk bespeelbaar veld kwam de eerste dreiging van FC Maasland. Het was evenwel Lanklaar VV dat eenvoudig op voorsprong kwam toen Salmy ongehinderd mocht scoren. FC Maasland kon de situatie zeer snel rechtzetten via het koningsduo Bosmans-Crijns. Een gemeten voorzet van Geert werd door Dennis mooi binnengekopt.
De tweede helft kwam er meer vaart in de partij en het was Ruben Roijakkers die de 2-1 mooi binnen knikte. FC Maasland vergat evenwel via Santos De Kort  en Mitch Conen om de partij definitief te beslissen na goed voorbereidend werk van Crijns.
FC Maasland boekte  een verdiende zege en trekt volgend weekend, na 4 opeenvolgende sterke prestaties, vol vertrouwen naar Opitter.

De voorbereidingen in functie van het seizoen  2016-2017 verlopen eveneens zeer vlot. Vanuit het bestuur werd enkele weken geleden het vertrouwen en de wens uitgesproken dat alle spelers bij FC Maasland blijven voetballen. Deze uitdrukkelijke vraag werd instemmend beantwoord door  99 % van de kern. Er werden eveneens een aantal nieuwe spelers aangetrokken. De volgende weken zullen de nieuwelingen  via de pers en de website voorgesteld worden!

Please follow and like us:
0