Boeiend voetbalweekend in het vooruitzicht!

Het komende weekend belooft erg boeiend te worden! Aanstaande vrijdag 3 maart wordt het weekend afgetrapt met de wedstrijd van de beloften tegen SSD Opoeteren. Inzet van deze wedstrijd is de derde plaats. Onze beloften zijn bezig aan een zeer sterk seizoen en willen absoluut in de top 3 belanden. Winst tegen SSD Opoeteren is  nodig want bij verlies wordt de kloof 5 punten. Coach Bart Schiepers en zijn jonge team rekenen op de massale steun van de thuissupporters. De wedstrijd start om 20u. in het Hoverstadion.

Zaterdagavond 4 maart staat voor het eerste elftal het burentreffen tegen het ex-team van coach Davy Schetz op het programma. Inzet van deze wedstrijd is niet enkel de eer, maar FC Maasland Noordoost wil heel graag  meedraaien in de top 5 en winst tegen SSD Opoeteren is noodzakelijk. De aftrap wordt gegeven om 19u30 in het Hoverstadion en wij rekenen natuurlijk op onze talrijke supporters!

Natuurlijk kan u ook het hele weekend genieten van de vele jeugdwedstrijden op de velden van het Blauwvoetstadion en het Hoverstadion. En zondagnamiddag trekken we met z’n allen naar Kessenich om te genieten van de carnavalstoet van de Késinger Ertesjieters. Een gezellige afsluiter van een boeiend weekend…

Please follow and like us:
0