Clubdag FC Maasland NO zeer succesvol!!!

CLUBDAG FC MAASLAND NO
Zondag 12 april  heeft onze eerste clubdag van FC Maasland NO plaatsgevonden! En alsof het een succes was!
Ons eerste elftal moest het opnemen tegen Ven Maaseik in een wedstrijd om het behoud in 3de provinciale te verzekeren. Een koe moest uitmaken wie de 400 euro in de wacht mocht slepen door op het juiste vakje te ‘sjieten’. En voor onze jeugd was er de penaltycup waarin er in iedere leeftijdscategorie werd gestreden voor de penaltycup. Deze winnaars mochten het uiteindelijk opnemen in de finale waarbij ze de keeper van KVC Westerlo ‘Brian Gielen’ moesten proberen te verschalken om zich zo tot penaltykoning te mogen bekronen. Naast deze activiteiten was er ook nog de mogelijkheid om zich uit te leven op één van de springkastelen of zich om te toveren in hun idool bij de grimeer-stand.
Ondanks verschillende spelers, die forfait moesten geven omwille van vakanties, konden we toch rekenen op een 150 tal jeugdspelers die mochten uitmaken wie de Penaltycup 2015 in de wacht zou slepen. In iedere categorie moesten de spelers 5 strafschoppen nemen tegen een keeper van een hogere leeftijdscategorie. Bij een gelijke stand, na 5 strafschoppen, werd er verder gekaveld tot er uiteindelijk een winnaar kon worden aangeduid. Bij vele ploegen een spannende strijd met de volgende winnaars:
U6: Teun Forschelen
U7: Kyan Mulders
U8: Kyrann Caris
U9: Bernd Schrijvers
U10: Niels Gilissen
U11: Kenji Voorpijl
U12: Karel Brouns
U13: Tim Flipkens
U15: Yassin Chadli
U17: Jelle Theybers

In de finale werd het een spannende strijd waarbij zowel Bernd als Kyrann foutloos bleven tegen Brian Gielen (doelman van Westerlo). Uiteindelijk trok Bernd Schrijvers aan het langste eind waardoor hij zich voor 1 seizoen Penaltykoning van FC Maasland NO mag noemen. Van harte gefeliciteerd!!!
Ook bedankt voor de 450 toeschouwers die er een prachtige middag van hebben gemaakt en tevens de eerste ploeg het behoud voor 3de provinciale hebben zien bemachtigen!

Penaltycup 1 Penaltycup 2 Penaltycup 4 Penaltycup 5 Penaltycup 6 Penaltycup 7 Penaltycup 8 Penaltycup 9 Penaltycup 10 Penaltycup 11 Penaltycup 12 Penaltycup3

Please follow and like us:
0