Competitie 2019-2020 van start

Aanstaande zaterdag starten de competities. Vol frisse moed starten de teams aan het nieuwe seizoen. Meer dan 25 ploegen staan te popelen om zich te meten met andere teams.

Ook dit seizoen wordt bij de jeugd gespeeld op zowel gewestelijk als provinciaal niveau. De jeugdwerking heeft in de coördinatie een mooie kwaliteitsinjectie gekregen om nog betere kwaliteit te kunnen bieden en ziet het seizoen met veel vertrouwen tegemoet.

De dames hebben na een mooi teambuilding weekend de juiste dosis teamspirit om er wederom een mooi seizoen van te maken. Het G-team is klaar om het succesvol verlopen vorige seizoen minimaal te evenaren en de wandelvoetballers van FC Maasland NO staan in de startblokken om te laten zien dat voetbal voor alle leeftijden is.

Bij de senioren speelt het eerste elftal haar thuiswedstrijden weer terug op zaterdagavond om 19u30. Aanstaande zaterdag 31 augustus ontvangen wij Eendracht Maasmechelen aan de Maas B. De mannen van coach Didier Gumienny zijn er klaar voor. Nieuw is ook dat we vanaf dit seizoen geen abonnementen meer aanbieden. Er was zeer weinig interesse. Het bestuur heeft dan ook beslist om de toegangsprijs terug te verlagen van 7 euro naar 6 euro.

Wij rekenen op de massale opkomst van onze supporters!

Please follow and like us:
0