Dames: Fc Maasland NO – HO Molenbeersel 3-2

Net als tijdens hun vorige derby start de wedstrijd in de miezerende regen maar het wordt al vlug droog en spannend. Molenbeersel komt niet om te verliezen dat is al snel duidelijk.
Ondanks de vele kansen over en weer, blijft het op stand van rust 0-0. Gespannen verdwijnen de 22 dames van het veld naar de kleedkamers. Wat, waar en hoe gaat het fout?

Direct na de rust ziet Rune op afstand een grote ruimte en beslist zelf te schieten… 1-0. Molenbeersel schakelt een versnelling hoger om deze achterstand weg te werken en hun kapitein slaagt binnen de minuut erin om de stand weer gelijk te zetten… 1-1. Totaal verslagen is het spel van onze dames ietwat ontwricht en nog geen drie minuten erna is het 1-2. Nu moeten onze dames een achterstand wegwerken.

De 88 ste minuut is aangebroken en Maasland dreigt te verliezen als ze er niet vlug één in de netten schieten. En jawel, na een fout op Jessica,  krijgen onze dames een vrije trap : Eef legt af en Rune schiet de bal snoeihard tegen de touwen!
… 2-2.
Een gelijkspel zou in deze wedstrijd toch al een mooie uitslag zijn maar de dames nemen geen genoegen hiermee.
Net voor het eindsignaal is er nog een laatste aanvalspoging. Caro geeft een doorsteekpas naar Rune en zij beslist de wedstrijd in ons voordeel met een schitterend afstandsschot. Euforie alom met de 3-2 winst!

Als team toonden de meisjes veel vechtlust en hadden ze een ontzettend goede teamspirit.
Ons dreamteam: van links naar rechts voorste rij: Kato, Jessica, Joke, Kirsten, Eef.
Boven: Rune, Jana, Emma, Marie, Sara, Britt, Lotte Caro, Chelsey en Rune.