Dames Footfestival op 6 april

Afgelopen seizoen zijn we voor het eerst in de geschiedenis van het Kinrooise voetbal gestart met damesvoetbal. Damesvoetbal kent wereldwijd een enorme boost en de KBVB heeft dan ook besloten hier vol op in te zetten. Het eerste jaar van de Maasland NO Ladies mag gerust een succes worden genoemd. Onze meiden hebben flinke progressie gemaakt; en veel waardering en respect gekregen van tegenstanders.  De ploeg geniet een flinke bekendheid; getuige het grote aantal bezoekers van de wedstrijd afgelopen weekend tegen Beek. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van dit team voor een positieve vibe binnen de club. Voetbal is niet langer een mannenwereld.

Op woensdagnamiddag 6 april 2016 zullen we samen met de Vlaamse Voetbalfederatie een promodag organiseren voor het damesvoetbal. Meisjes van 5 tot 16 jaar kunnen die dag proeftrainingen volgen om nadien mee in het voetbal te stappen. Willen we groeien is het belangrijk dat we onderaan beginnen met de jonge leeftijden.

Ben je ouder en heb je interesse om te voetballen dan kan je steeds deelnemen aan een  proeftraining. Je kan gewoon een seintje geven met je gegevens en we nodigen je uit (contactgegevens FC Maasland NO vind je hieronder terug).

Om de werking van het damesvoetbal  in Maasland NO te garanderen zijn er vrijwilligers nodig; en daarom is het belangrijk dat er meer structuur wordt gebouwd rond het damesvoetbal. Maasland NO is daarom op zoek naar ouders en vrijwilligers die hun schouders hieronder willen zetten. We willen daarom een bestuursgroep opzetten. Tevens zoeken we iemand die de functie van afgevaardigde en / of teambegeleider  op zich wil nemen.

Daarnaast zijn we op zoek naar één of twee trainers voor het damesteam. Ben je een gedreven iemand; die een jonge enthousiaste meidengroep weet te begeesteren en te motiveren; kijk je niet enkel naar resultaat en kan je de juiste mix vinden tussen Fun en voetbal; stel dan je kandidatuur.

Kandidaten die willen meehelpen aan de uitbouw of de functie trainer willen invullen kunnen zich melden bij het bestuur van Maasland NO of via info@fcmaasland.be of op 0477/22.65.17 (Rudy Poelmans).

 

Voor meer informatie kunt u eens een kijkje nemen op onderstaande media:

– Website FC Maasland NO:  http://www.fcmaasland.be/home/

– Facebook-pagina FC Maasland NO: https://www.facebook.com/fcmaasland/

AFFICHE MAASLAND A4 2016

Please follow and like us:
0