Druk bezochte info-avond succesvol!

Op 30 april vond de algemene informatie avond van FC Maasland NO plaats. De grote zaal van gemeenschapshuis De Stegel in Molenbeersel was wederom het toneel van deze informatieve avond. Exact 1 jaar na de aftrap van de fusie informatieavond van 2014 stond deze editie in het teken van een aantal vooraf getoonde agendapunten.

De algemene stand van zaken en de realisatie ten opzichte van de toezeggingen van vorig jaar passeerde de revue. Jan Vandeberg en Lorenz Werts hadden ruim tijd vrij gemaakt om de stand van zaken rondom de jeugdwerking goed toe te lichten. Hoogtepunt daarbij was de huldiging van de beide U15 elftallen die in het eerste jaar van het bestaan van FC Maasland direct een bijna niet te evenaren unicum realiseerde; Kampioen!! Niemand minder dan burgemeester Jo Brouns was in de Stegel aanwezig om de kampioenen toe te spreken en te huldigen.

Na de jeugd was het achtereenvolgens tijd voor het damesvoetbal, het G-Team dat van 13 tot 16 mei deelneemt aan de Special Olympics in Brussel en de zeer gewaardeerde sponsoren. Speciale aandacht werd gevraagd voor de Maasland Foundation; een groep sponsoren die zich vol inzetten op de jeugdwerking.

Al met al een zeer geslaagde avond, hetgeen door de aanwezige na afloop onder het genot van een pintje werd bevestigd.

DSC_4483 DSC_4534 DSC_4536 DSC_4548 DSC_4554 DSC_4561 DSC_4587 DSC_4598

 

Please follow and like us:
0