Eerste elftal moet zaterdag iets rechtzetten

Het eerste elftal wil graag iets rechtzetten na de mindere match thuis tegen SSD Opoeteren afgelopen woensdag. Ze nemen het morgen, zaterdag 1 april om 19u30, op tegen de 14e uit de rangschikking. FC Maasland staat momenteel op een 9e plaats maar mag hiermee niet tevreden zijn.

De verwachtingen waren afgelopen woensdag hoog gespannen en de teleurstelling was dan ook zeer groot. FC Maasland kon op geen enkel moment in de wedstrijd aanspraak maken op zelfs een gelijkspel. SSD Opoeteren was in alle linies beter en won verdiend met 1-2.

Met nog 3 wedstrijden voor de boeg, waarvan 2 thuiswedstrijden, moeten de spelers tegen HO Heide Hasselt de motivatie vinden om de supporters nog eens te verwennen. Maar dit zal niet zo eenvoudig zijn. HO Heide Hasselt is nog niet zeker van behoud en zal zeer gemotiveerd en geconcentreerd richting Kinrooi trekken.

Er werden door de club kosten nog moeite gespaard om het zwaar gehavende veld toch enigszins bespeelbaar te maken. Deze inspanningen van de vrijwilligers en onze supporters, die dit seizoen steeds talrijk aanwezig waren, durven dan ook rekenen op de spelers!

Please follow and like us:
0