Eerste elftal speelt eindronde

Middels het veiligstellen van de 3e plaats in de rangschikking heeft het 1e elftal de einderonde bereikt en is promotie naar 2e provinciaal nog altijd mogelijk. Na de laatste competitiewedstrijd in en tegen Rooierheide  (0-1) werd de derde plaats een feit met een eindtotaal van  58 punten en een positief doelsaldo van 19.
Bij de start van de fusieclub vier seizoenen geleden werd vooropgesteld dat promotie naar 2de provinciale een doelstelling was om binnen de 5 jaren te realiseren. We zijn ondertussen bezig aan het 4de seizoen en promotie ligt op deze manier nog binnen bereik.

Inmiddels werd geloot en werd FC Maasland NO verrassend gekoppeld aan reeksgenoot Calcio Genk. De eerste wedstrijd is al aanstaande zaterdag 28 april om 18:00 uur in Genk. De terugwedstrijd zal worden afgewerkt op woensdag 2 mei om 20u in het Hoverstadion te Kinrooi. Calcio Genk werd in de reeks verdienstelijk 2e met mooi en verzorgd voetbal. “Een sterke tegenstander, maar we hebben er alle vertrouwen in”, zegt T1 Davy Schetz in een eerste reactie.

Wij rekenen alvast op de massale aanwezigheid van onze supporters, zowel thuis als op verplaatsing!