Eerste elftal vol vertrouwen naar seizoensslot

De mannen van coach Davy Schetz zijn bezig aan een prachtig seizoen. Met nog 4 wedstrijden te gaan is nog alles mogelijk.  

Voorafgaand aan dit seizoen durfde niemand hardop te spreken over een top drie positie op de ranglijst. Nu eind maart en de seizoensfinale voor ons  tekenen de lijnen van een succesvol seizoen met een top-ranking zich meer en meer af.  Uiteraard geldt ook hier dat niet te vroeg mag worden gejuicht, maar even stil staan bij het moment en het ook prijzen is op z’n plaats!

Na 26 speelronden staat FC Maasland NO op een zeer verdienstelijke 3e plaats,  een punt achter vv Stokkem (een wedstrijd minder gespeeld) en slechts twee punten achter de leider Calcio Genk. De matadoren kunnen dan ook wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Met nog 4 wedstrijden op het programma kan een groot supporterslegioen fungeren als de spreekwoordelijke 13e man.

Komend weekend al wordt de thuiswedstrijd tegen SK Rooierheide afgewerkt en kan de eindronde definitief worden veiliggesteld.  Zorg dat u erbij bent komende zondag middag om 15:00 uur!!  Ook de overige wedstrijden willen we graag een beroep op u doen. Schreeuw de mannen naar de overwinning!!

Resterend programma 3 prov B:

 1 april – 15:00 uur   –   FC Maasland NO – SK Rooierheide

8 april  –  15:00 uur  –  Boorsem SP. – FC Maasland NO

15 april – 15:00 uur  –  FC Maasland NO – SLW Maaseik

22 april – 15: 00 uur – SK Rooierheide – FC Maasland NO