En de bal rolt weer dit weekend…

Na het verlies van de Rode Duivels en de korte Paas-onderbreking staan we weer te popelen om te genieten van voetbal. Dit  weekend kan u zowel in het Blauwvoetstadion als  het Hoverstadion genieten van tal van (jeugd)wedstrijden. Op onze website vindt u een overzicht terug van alle wedstrijden.

Voor het eerste elftal wordt het hoog tijd om na drie nederlagen terug aan te knopen met een overwinning. Vandaag, zaterdag 2 april om 19u30, zijn wij gastheer voor Boorsem Sport. Onze tegenstrever doet het iets beter dan wij en staat met 44 punten op de achtste plaats. De heenwedstrijd in Boorsem Sport werd verloren met 3-2. We hebben dus nog iets goed te maken.

Voor de supporters hebben we een kleine verrassing in petto: aanstaande zaterdag kan u extra genieten van Leffe blond van het vat. De hele avond krijgt u twee Leffe’s van het vat voor de prijs van één!

En noteer alvast de laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal van dit seizoen: zondag 10 april ontvangen we om 15u Grimbie 69. Het wordt een unieke namiddag met vanaf 13u de penaltycup van onze jeugdspelers. En voor alle supporters voorzien we oa. een happy hour tot 18u30 van alle bieren van het vat!

Please follow and like us:
0