FC Maasland is er klaar voor!

Het nieuwe seizoen klopt op de deur!

En meteen hebben we al een primeur: afgelopen dinsdag werd de kaap van 500 leden overschreden. De aantrekkelijkheid van onze club in de regio is een feit! Wij blijven alvast keihard verder werken!

De aftrap van de competitie is dit jaar voor de dames en de beloften. Onze dames treden dit jaar in 2de provinciale aan en spelen hun eerste wedstrijd vrijdag 31 augustus om 20u in Eendracht Louwel. De beloften hebben de eer om vrijdag om 20u de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen af te trappen tegen Turkse FC

Zaterdag 1 september en zondag 2 september worden er 20 wedstrijden gespeeld, waarvan 12 thuiswedstrijden. Op onze website kan u een overzicht vinden van de wedstrijden die dit weekend gespeeld worden: klik op Programma – aanduidingen!
Het eerste weekend krijgt meteen een verlengstuk: maandag 3 september om 18u30 speelt de PU17 een oefenwedstrijd tegen de elite U16 van Fortuna Sittard in het Hoverstadion.

Het eerste elftal, in 2de provinciale, opent het seizoen zondag 2 september om 15u bij Turkse FC (STEENSTORTSTRAAT 3582 KOERSEL). Het wordt voor de jongens die vorig jaar in extremis de promotie afdwongen een eerste kennismaking met het hogere niveau!

Supporters, ouders en vrijwilligers: wij rekenen op jullie steun!

Please follow and like us:
0