FC Maasland nieuws

Reppel – MNO: 1-4

Het eerste elftal won meer dan verdiend in Reppel met 1-4. Man van de match was Siebe Muyshondt, met twee treffers. Na drie wedstrijden mogen we vaststellen dat onze jongens de overstap naar tweede provinciale goed verteerd hebben.
Ook de beloften waren sterker dan Reppel, er werd dan ook verdiend gewonnen met 3-1. De dames spelen dit jaar in tweede provinciale en staan na drie wedstrijden mooi te prijken op de tweede plaats met 6 op 9 en een doelpuntensaldo van + 17!

“Ploeg in de kijker” GU13 van Brecht Doucé
FC Maasland NO – H.O. Molenbeersel 8-1

Ploeg in de kijker was deze week de GU13 van Brecht Doucé. Omwille van werkverplichtingen was Brecht niet beschikbaar en nam onze jeugdcoördinator Peter Hoedemakers de coaching over.
Zowel de trainer als de selectie van 10 spelers waren zeer gemotiveerd want er stond een derby op het programma tegen de buren van Molenbeersel. Na een goede opwarming was iedereen klaar voor de wedstrijd. Maasland wisselde goede fases af met mindere, maar grotendeels was het betere van het spel wel voor de blauw-rood-wit hemden. Molenbeersel moest zich beperken tot verdedigen, maar toch was het opletten als ze er eens sporadisch gevaarlijk uitkwamen op de counter.
Een kwartier voor het einde stond er verdiend 3-0 op het scorebord. Maar na enkele uitstekende combinaties in het slotkwartier werd het uiteindelijk nog een ruime 8-1 in het voordeel van de thuisploeg. Een prima wedstrijd van de Maasland boys en girl waarbij iedereen probeerde de voetballende oplossing te zoeken. Zeker dat laatste daar was de trainer zeer tevreden over.
Doe zo verder … toppers!!!
Spelers: Niels Schobben, Gill Kurvers, Jonas Jans, Renske Janssen, Axel Aengeveld, Thibau Claessens, Zoran Krause, Ayman Azougagh, Jaouad Boutwaline, Bernd Schrijvers

Zondag 23 september vanaf 13u30: Ploegenvoorstelling

Aanstaande zondag vindt de jaarlijkse ploegenvoorstelling plaats. Meer dan 200 jeugdspelers, het G-team, de MNO-ladies, het wandelvoetbalteam, …. tellen zich met trots voor aan de supporters.
Aansluitend om 15u speelt het eerste elftal tegen Stokkem VV.
Er wordt voor randanimatie gezorgd en voor de hongerigen zijn er lekkere broodjes hamburger en hotdogs voorzien. Wij rekenen op de massale opkomst van onze supporters om de grote MNO familie nog beter te leren kennen!

Please follow and like us:
0