FC Maasland NO A staat aan de leiding in de tweede periode!

Het eerste elftal van FC Maasland NO A staat aan de leiding in de tweede periode. Met nog één inhaalwedstrijd tegen SK Rooierheide heeft FC Maasland alles in eigen handen. Bij winst is de tweede periodetitel een feit.

Het afgelopen weekend stond de eerste inhaalwedstrijd op het programma. De mannen van coach Davy Schetz deden donderdag wat ze moesten doen: winnen. Het werd een spannende wedstrijd waarin Dries Boonen (foto links) de hoofdrol speelde. Met twee doelpunten was hij beslissend. Zeker de winnende goal was er eentje om in te kaderen. Dries vertrok in het middenveld om zeven tegenstrevers later de bal mooi langs de keeper te leggen: eindstand 4-3.

Gisteren voltrok zich dan een ‘droomscenario’: Calcio Genk verloor in extremis van SLW Maaseik en Stokkem moest tevreden zijn met een gelijkspel waardoor de leiding in de tweede periode een feit is. FC Maasland telt 20 punten, SLW Maaseik en Calcio Genk hebben 19 punten en Umitspor 18 punten. Stokkem heeft nog twee inhaalwedstrijden voor de boeg maar kan enkel bij verlies van FC Maasland, SLW Maaseik en Calcio Genk nog aanspraak maken op de periodetitel.

De datum van de beslissende thuiswedstrijd tegen SK Rooierheide is helaas nog niet bekend. Wij gokken op het paasweekend 31 maart of 1 april.

Afgelopen weekend stonden er nog enkele inhaalwedstrijden op het programma:
FC Maasland NO B – E. Rotem: 0-2
FC MAASLAND NO Dames – DV BILZEN UTD. B: 0 – 5

Noteer alvast ook onze jaarlijkse restaurantdag in de Stegel zondag 18 maart in jouw agenda!

Please follow and like us:
0