FC Maasland NO en Lijnvast kiezen voor partnership!

Maasland NO is in zee gegaan met een nieuwe partner voor haar veldbelijning. Het Nederlandse LIJNVAST  is één van de marktleiders ; en is gespecialiseerd in veldbelijning. Het  familiebedrijf startte in de beginjaren ’80. In samenwerking met de K.N.V.B. te Zeist en de Sportstichting te Delft werd een belijningssysteem ontwikkeld dat heden ten dage in vele Europese landen wordt toegepast. FC Maasland No testte de afgelopen maanden een 5 tal leveranciers en hun kwaliteit verf . We stelden vast dat de LIJNVAST, zeker na de recente natte herfstweken, belijning op het veld het meest zichtbaar bleef.

Daarop werd verder gegaan met testen van het gebruiksgemak. De kant en klare kannen van 10 L zijn makkelijk te stockeren en het verbruik is slechts 2 Liter per veld, hetgeen een enorme besparing oplevert. Dit is vooral te danken aan de unieke verneveling van de verf die met een automatische markeerwagen onder lage druk in kegelvorm verneveld wordt. Terwijl de klassieke systemen onder hoge druk grote hoeveelheden verf uitspuiten. Wil je niet met kannen werken dan is er een tank van 500 L  beschikbaar met een uniek systeem dat ervoor zorgt dat je geen besmetting krijgt in je tank en dat de verf in goede conditie blijft. Daarnaast heeft de verf van LIJNVAST een snelle droogtijd .

FC Maasland NO en LIJNVAST zijn vanaf heden partners . Gedaan met geknoei met belijnen, gedaan met slechte verf en gedaan met het snelle weg regenen van verf.

Voor meer info over kan je steeds terecht op de website  http://www.lijnvast.nl/

Please follow and like us:
0