FC Maasland NO schittert op provinciaal voetbalgala

FC Maasland NO kan terugblikken op een schitterend seizoen. Het seizoen was voor alle jeugdploegen uitstekend met mooi, verzorgd voetbal en veel lovende woorden van supporters, sympathisanten en zelfs de tegenstrevers waren onder de indruk.

De erelijst werd de afgelopen weken steeds indrukwekkender:

De jongens van de U17 werden onder leiding van coach Rik Vliegen provinciaal kampioen.
Het G-team schitterde met een gouden medaille op de Special Olympics.
De kers op de taart kwam er afgelopen woensdag met het eerste elftal dat, onder leiding van Davy Schetz, de promotieronde wint en volgend seizoen in tweede provinciale speelt.

Het seizoen 2017-2018 wordt jaarlijks afgesloten met het provinciaal voetbalgala met de verkiezing van de provinciale voetballers van het jaar in de Versuz. En ook daar was FC Maasland NO meermaals aan het feest:

Geert Bosmans (foto midden), draaischijf van het eerste elftal, en elk seizoen één van de kanshebbers in het referendum eindigt als tweede in derde provinciale B
Yassin Chadli grijpt net langs de eerste plaats in derde provinciale B. Onze 18-jarige aanvaller van het eerste elftal geraakte echter niet aan de vereiste speelminuten om in het eindklassement opgenomen te worden.
Rune Bruekers (foto rechts), kleindochter van oud profvoetballer Thieu Denier werd met 40 doelpunten topschutster in het provinciaal damesvoetbal
De kers op de taart was op het gala voor Jessica Segers (foto links). Jessica zette dit seizoen, samen met Eef Paulissen, het vrouwenvoetbal van FC Maasland NO definitief op de kaart en mag het seizoen afsluiten met een zeer mooie individuele prijs: Jessica werd voetbalster van het jaar in derde provinciale.

FC Maasland NO heeft hiermee in het vierde seizoen na de fusie de fundamenten gelegd voor een mooie toekomst. Het fusieverhaal is meer dan geslaagd. Nu volgen achter de schermen enkele drukke maanden om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Wij kijken alvast uit naar de nieuwe uitdagingen.

Please follow and like us:
0