FC MAASLAND NOORDOOST – Lanaken VV: 0-2

De eerste thuisnederlaag van het seizoen is een feit. FC Maasland Noordoost was niet bij de les en de overwinning van Lanaken VV is dan ook verdiend. De wedstrijd was nog maar net bezig toen Lanaken VV scoorde: 0-1 via Stassen. Niets aan de hand dachten de supporters, er zijn nog meer dan 80 minuten te gaan… FC Maasland speelde met veel inzet maar de kansen bleven zeer beperkt. De vrije trap van Hendrikx kon net niet binnengewerkt worden door Chadli en dat was zowaar de enige noemenswaardige kans in de eerste helft. Na de koffie bleven de jongens van trainer Gumienny onmondig en de beste kansen waren voor Lanaken VV. De verdiende 0-2 kwam er na 70 minuten via Bollen. Maasland kon geen vuist meer maken ondanks de inzet…
De eerste periodetitel is voor Boorsem Sport. FC Maasland Noordoost sluit de eerste periode af met 18 punten. Een evenaring van ons beste resultaat in het seizoen 2016-2017.

Zondag 10 november om 14u30 speelt FC Maasland uit tegen SLW Maaseik. Noteer alvast ook de volgende thuiswedstrijd tegen K. Neeroeteren FC op zaterdag 16 november om 19u30.
Twee streekderby’s die u zeker niet mag missen! Supporters op post!