FC Maasland verliest van HOM

De fusiebeker is dit jaar voor Hoger Op Molenbeersel. De wedstrijd werd gedomineerd door FC Maasland met het meeste balbezit maar te weinig doelkansen waardoor het enige doelpunt in de wedstrijd voldoende was om de beker te winnen. En uiteindelijk wint de ploeg die scoort… Proficiat HOM (zie foto) en heel veel succes in de competitie!

De beloften speelden eveneens tegen HOM en wonnen overtuigend met 2-5. Bij de rust stond het reeds 0-3 en het zeer jonge team kon deze voorsprong nog uitbouwen. Na de 0-4 was het een stukje minder en kon HOM nog 2x scoren. Na een mooie actie van één van onze oudste beloften stond de eindstand op het bord: 2-5.

De jongens van FC Maasland kunnen genieten van twee rustdagen. Samen met het mooie weer zullen deze dagen meer dan welkom zijn na drie intensieve trainingsweken. Vanaf dinsdag 16 augustus staat een drukke week op het programma met enkele boeiende wedstrijden. Woensdag 17 augustus spelen de jongens op verplaatsing tegen  Eendracht Maasmechelen. Zaterdag 20 augustus staat het burentreffen tegen Ven Maaseik op het programma. Deze wedstrijd staat in het teken van de beker van de Maaskant. Ook de beloften spelen zaterdag een oefenwedstrijd tegen Ven Maaseik.

De stevige voorbereiding weegt zwaar maar uiteindelijk wordt op deze manier de basis gelegd voor een hopelijk succesvol seizoen!

Please follow and like us:
0