G-Team FC Maasland NO @ The Olympics – dag 4

Dag 4 gaat van start en de spanning en zenuwen stijgen. Niet alleen bij de spelers, maar ook bij de begeleiders. Het is immers de dag van de waarheid: 4de plaats of brons !

Aan het ontbijt en op weg naar het stadion is bij alle spelers de volumeknop iets zachter gedraaid. En niet op vraag van de begeleiders. We vermoeden dat ze zich allemaal mentaal aan het voorbereiden zijn op deze belangrijke wedstrijd.

Bij aanvang van de wedstrijd zien we pas echt hoe hard de zenuwen bij hen gespannen staan. Dit is een heel ander G-Team dan we de voorbije dagen gezien hebben. Niets lukt en ze lopen erbij alsof ze aan het slaapwandelen zijn 
We staan dan ook vlug 0 – 1 achter. Dit blijft zo voortduren tijdens de volledige eerste helft.

Tijdens de rust proberen de trainers de motivatie omhoog te krikken.

De tweede helft gaat verder zoals de eerste helft gespeeld werd. We weten echter uit ervaring dat als ons team 1 doelpunt maakt, de wedstrijd volledig kan kantelen. En zo gebeurt het ook ! Na het maken van de 1 – 1 nemen onze spelers de wedstrijd over. De nervositeit daalt en het vertrouwen komt terug. Wat nu volgt, is terug hun bekende spelniveau. De wedstrijd eindigt dan ook op 1 – 4 voor G-Team FC Maasland NO !

We brengen het BRONS dus mee naar FC Maasland NO !

We zijn enorm fier op onze spelers. Ze hebben het alle 8 schitterend gedaan !!!

Bram, Christof, David, Henrieke, Joery, Rolf, Silvie, Sybrun: PROFICIAT en BEDANKT voor de afgelopen 4 dagen. Wij hebben ervan genoten en zijn er trots op dat we jullie hierin hebben mogen begeleiden.
Peter, Jean, Josée en Marisa

Please follow and like us:
0