G-Team FC Maasland NO @ the Olympics

Dag 2: G-Team FC Maasland NO @ the Olympics

De ochtend begint schitterend: een lekker ontbijtje, een opkomend stralend zonnetje en 2 leuke wedstrijden in het vooruitzicht, kortom een fijne dag in het verschiet.
De eerste wedstrijd l’Air de Paix – FC Maasland NO was een harde noot om te kraken. Maasland kwam al snel 1 – 0 achter en nog voor de rust was het 2 – 0. Vlak na de rust kon er dan toch worden gescoord en werd het 2 – 1. Dit duurde echter niet lang want de tegengoal volgde en het werd 3 – 1. Het was hard terugvechten tegen een tegenstander die sterker was. Maar onze jongens en meisjes weerden zich als echte leeuwen en gingen er voluit voor ! En wat niemand verwacht had, gebeurde toch : FC Maasland NO eindigde de match immers met een gelijke stand van 3 – 3 ! Wat een knalprestatie.

 

De match namiddag was de 2de wedstrijd die ze voor de kiezen kregen. Normaal gezien een haalbare kaart, tenminste als de tegenpartij fair en eerlijk speelt. Maar jammer voor onze spelers troffen ze een ploeg die spelers opstelt die tijdens de seizoenscompetitie meespelen in niveau 2 (dit zijn 2 niveaus hoger dan ons eigen team). Daar was geen beginnen aan. Toch mag het team  apetrots zijn op de prestatie die ze heeft neergezet ! Met al hun fysieke vermogens hebben ze gestreden tot het laatste fluitsignaal. Jammer dat ze op deze manier de wedstrijd moesten verliezen met 5 – 2 en dat als toemaatje nog met 3 spelers naar de Rode Kruispost moest worden gegaan voor verzorging dankzij het trekken, duwen en fysiek contact. Van Fairplay gesproken?!
Hewt team heeft het voordeel en een goed gevoel dat ze nog recht in de spiegel kunnen kijken !
Na de nodige morele peptalk kijken de spelers terug uit naar hun volgende wedstrijddag. En dit gemotiveerd, trots en met veel plezier !

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Please follow and like us:
0