G-Team op bezoek bij NEC

Op zondag 1 mei 2016 vertrok het G-team van FC Maasland Noordoost naar het Goffertstadion in Nijmegen. Daar mochten ze  de wedstrijd tussen NEC en Roda JC bijwonen en waren er nog enkele verrassingen voor de spelers.
Bij aankomst aan het stadion werden ze hartelijk onthaald door Erik en Joep van NEC.  Zij begeleidden het G-team naar een zaaltje in het hart van het gebouw waar broodjes, soep en drank klaar stonden.

Ook Floris Tas, voorzitter van Special Olympics Nederland, was aanwezig en er heerste onmiddellijke een leuke, ontspannen sfeer.

De eerste verrassing bestond er in dat de spelers voor de aftrap van de wedstrijd het plein mochten betreden om samen met de spelers van het Nederlandse G-Team een spandoek omhoog te houden ter promotie van de Special Olympics Nederland die plaats zullen vinden in o.a. Nijmegen op 1, 2 en 3 juli. De spelers van NEC gingen voor de wedstrijd nog samen met de G-spelers op de groepsfoto.

Tijdens de rust van de wedstrijd volgde verrassing 2 voor de spelers: ze mochten penalty’s trappen op een keeper van NEC …  En dit in de uitrusting van de Rode Duivels ! Wat glunderden ze met deze verrassing 3. Ze voelden zich allemaal De Bruyne, Kompany, Hazard …

Het werd een echt typische Nederland – België waarbij het eindresultaat licht in het voordeel eindigde voor de Rode Duivels: 3 – 4.

Na de nodige fotoshoots en interviews ging iedereen moe maar voldaan terug naar Kinrooi, onze thuishaven.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

Please follow and like us:
0