G-Team speelt Grote Finale!

Bij de start van dag 4 voel je dat de zenuwen bij onze spelers en trainers strak gespannen staan. Het is voor ons team de dag van de grote finale ! Een hele prestatie waarvoor ze eerlijk gestreden hebben. De vraag die bij hen in hun hoofden blijft malen is : winnen we goud of zilver ?

Om hun gedachten wat af te leiden, gaan we na het ontbijt naar een andere sportsite om daar enkele gezondheidsproeven te doen waarvoor onze spelers leuke gadgets ontvangen en zowaar een nieuw paar sport- of voetbalschoenen van NIKE.

Na deze proeven en de lunch wordt het stilaan tijd om naar het voetbalstadion te gaan. Omkleden, opwarmen en dan is de tijd van het grote moment aangebroken.

Onze tegenstander, L’Azimut, is een zeer sterke tegenstander. Onze spelers bijten er hun tanden op stuk en spelen een geweldige wedstrijd maar halen het net niet. De eindstand is:

L’Azimut – FC Maasland NO: 3 – 1

Uiteraard zijn de spelers heel even teleurgesteld, maar een knappe 2de plaats is iets om terecht fier op te zijn ! Dus na de nodige peptalk en knuffels kan de champagne bovengehaald worden !!

Wat zijn we trots op de prestaties van dit elftal: Bram, Christof, David, Henrieke, Joery, Joey, Rolf, Sandro, Silvie, Sybrun, Wesley.

Proficiat met jullie zilveren medaille en bedankt voor de afgelopen 4 fijne en sportieve dagen. Wij vonden het ontzettend leuk en vinden het supertof dat we jullie begeleiders zijn! Vanwege Peter, Jean, Josée en Marisa.

FC MAASLAND IS TROTS OP JULLIE!

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

 

 

 

Please follow and like us:
0