Genk VV houdt FC Maasland NO op gelijkspel

Zaterdagavond waren het vooral de carnavalsverenigingen uit de Fusie Kinrooi die de show stalen.

Langzaam maar zeker wordt het een jaarlijks terugkerende traditie dat de carnavalsverenigingen uit de fusie Kinrooi worden uitgenodigd om de aftrap te verzorgen van een wedstrijd van het 1e elftal. Jongstleden zaterdag stond de wedstrijd tegen Genk VV op het programma. De prinsen, jeugdprinsen en jeugdprinsessen van De Ertesjieters en De Zweitzökskes verschenen aan de middenstip. Helaas waren de Rabbedabbers uit Kinrooi deze avond verhinderd.

Na de traditionele aftrap volgende de echte wedstrijd. De eerste helft van de wedstrijd waren de betere kansen voor Maasland, echter verzuimde de matadoren om de bal tussen de palen te schieten. Na een prachtig genomen vrij-trap van Geert Bosmans was het Dennis Crijns die het doel feilloos wist te vinden, stand 1-0. In de matige tweede helft kon Maasland geen echte vuist meer maken en was het Genk VV die in de absolute slotfase alsnog toesloeg, Eindstand 1-1.

In de kantine werd de sfeer er echter niet minder om en werd nog menig pintje genuttigd.

Grensland Actueel was een groot gedeelte van de avond aanwezig om een sfeer impressie te verzorgen. HIER is deze te bekijken.

 

Please follow and like us:
0