In de kijker

Zondag 25 oktober FC Maasland Noordoost – KSK Meeuwen: 1-2
Een gevleide voorsprong voor Meeuwen bij de rust via een dwarrelschot van Rogiers en een strafschop van Vanherck. Kessen dribbelde goalie Knevels om de oververdiende 2-1 beheerst binnen te schuiven. Meeuwen trok het spel naar zich toe maar scoren konden Reumers en Bongaerts niet waardoor het nog spannend werd.

“Ploeg in de kijker” Damesteam van Jessica Segers & Eef Paulussen
KNFC Neeroeteren – FC Maasland NO 1-2
Na een reeks van enkele mindere wedstrijden, wilden we steevast terug voor de overwinning gaan. Voetballend zat het wel goed, maar er werd veel te veel gemorst met de kansen. Dit wilden we vandaag zeker voorkomen.
Vandaag speelden we uit in Neeroeteren. Zij zijn nieuwkomer in de reeks, met een aantal ex speelsters van Hom.
Dit zorgde dus toch weer voor een derbysfeertje.

De wedstrijd begon gelijkopgaand, met een licht overwicht voor de thuisploeg.
In de 24ste minuut kan Maasland dan toch de score openen. Dit door een mooie assist van Ciel, waardoor Jessica alleen voor de keeper komt en de bal langs haar door kan trappen.

Na de pauze komt de thuisploeg gretig uit de kleedkamer en kan in de 53 ste minuut de gelijkmaker scoren. Dit door een afstandsschot dat mooi over de keeper in het doel belandt.
Maar onmiddellijk daarna in de 57 ste minuut krijgt Jessica weer een mooie bal van Ciel tussendoor waardoor ze alleen voor goal komt, en de bal over de uitkomende keeper kan plaatsen.

Het blijft verder een gelijkopgaande wedstrijd met toch meer en meer overwicht voor Maasland. Het hele team heeft zich heel hard ingespannen en gewerkt voor mekaar als een echt team. Zo hebben we verdiend de 3 punten mee naar huis genomen en staan we weer gedeeld 4de in de stand.

En nu hup met deze positieve flow door naar de volgende wedstrijd, volgende week thuis tegen de leider Bocholt. Supporters welkom !!
Speelsters: Joke, Lotte, Sara, Britt, Kato, Tanya, Liese, Jana, Kaliska, Ciel, Jessica, Justine, Sarah en Maaike.

Trainsters: Eef en Jessica