Jeugdtrainers gezocht!

Het huidige seizoen is momenteel al een tijdje op gang en binnen de jeugdwerking van FC Maasland NO zijn we tevreden met de gang van zaken. We zijn dan ook al een tijdje bezig met het seizoen 2020-2021 voor te bereiden.
Onze 3 jeugdcoördinatoren blijven aan boord, dus deze plekken zijn in tegenstelling tot vorig seizoen al direct in orde!
Echter wordt het steeds moeilijker om de plekken van trainers voor alle jeugdploegen in te vullen! Ook voor dit seizoen waren we tot enkele weken voor het seizoen nog opzoek naar enkele jeugdtrainers. Gelukkig kregen we dit toch nog ingevuld door enkele eigen jeugdspelers en andere personen die dit, ondanks al weinig vrije tijd, toch nog voor hun rekening nemen.
Een situatie die we volgend seizoen liefst willen vermijden. Daarom doen we nu al een warme oproep naar geïnteresseerden die hun voetbalpassie willen overbrengen aan de jeugdspelers. Heb je nog weinig ervaring? Geen enkel probleem, dan kan je eventueel dit seizoen er al rustig inrollen en kan je naar eigen wens trainingen bijwonen en al de kneepjes van het vak leren van de huidige trainers. Personen die graag dit seizoen al actief willen meewerken, mogen zich ook altijd melden. Zo kunnen we mogelijk het takenpakket van enkele trainers wat verlichten!

Sportieve groeten

Jeugdcoördinatoren
Rene Segers – Mike Paumen – Peter Hoedemakers

Please follow and like us:
0