Jeugdwerking FC Maasland draait op volle toeren!

Jeugdwerking FC Maasland draait op volle toeren!

De jeugd van Maasland doet het uitstekend over de ganse lijn! In ieder weekend worden de overwinningen op elkaar gestapeld! Maar wat nog belangrijker is: er wordt dikwijls uitstekend spel op de mat gebracht. Zo mag zowel onze U13 als onze U10 ploeg deelnemen aan het finaleweekend van de Limburg Cup, alsook onze U12 ploeg doet nog volop mee voor de prijzen in de Cup ‘Het Nieuwsblad’. Ook onze U17 en U15A ploeg draait dan weer vlot mee bovenin het klassement. Een verdienste van de talrijke spelers, maar ook van de bekwame trainers en begeleiders binnen onze club!
Naast de 33 spelertjes die komende week zullen deelnemen aan de proeftrainingen voor ons beginnend talent, zal onze club ook op vlak van de jeugd komend seizoen serieus worden versterkt met een 20 tal spelertjes van talrijke omringende clubs. In verschillende gevallen, spelertjes die de voorbije seizoenen zijn uitgeweken naar andere clubs, maar nu terug de weg terugvinden naar de fusieclub FC Maasland NO. Maar anderzijds ook spelers die de huidige gang van zaken binnen onze jeugdwerking enorm aanspreekt.
Ook staan de komende weken nog verschillende gesprekken gepland met spelertjes van omringende clubs. In vele gevallen, spelers met een enorm potentieel met het oog op provinciaal voetbal!
De jeugdwerking van FC Maasland zit dus duidelijk in de lift …

Please follow and like us:
0