Jeugdwerking in voorbereiding naar komend seizoen

Het seizoen is ondertussen alweer voorbij halfweg en de jeugdwerking van FC Maasland NO is al volop bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen.
Zo weten we al dat we komend seizoen 22 tot 24 jeugdteams in competitie gaan brengen en is op dit moment meer dan 90% van de trainers al ingevuld. In iedere leeftijdscategorie zullen we ook weer werken met gewestelijke en provinciale teams, waarbij iedere speler kan voetballen op zijn eigen niveau.

Omdat we de laatste tijd meer en meer aanmeldingen krijgen om te komen voetballen bij FC Maasland NO willen we jullie bij deze een stand van zaken geven. Aangezien wij werken met maximumaantallen per team, (om de kwaliteit te waarborgen) kunnen jullie zien bij welke leeftijden ruimte is om je aan te sluiten bij onze voetbalclub.

U6 (1 à 3 teams): Onbeperkt plaats -> Info proeftrainingen volgt binnenkort!
U7 (2 teams): Nog 3 vrije plaatsen!
U8 (3 teams): Volzet!
U9 (3 teams): Volzet!
U10 (2 teams): Nog 2 vrije plaatsen!
U11 (2 teams): Nog 3 vrije plaatsen!
U12 (2 teams): Volzet!
U13 (2 teams): Volzet!
U15 (2 teams): Nog 2 vrije plaatsen!
U17 (2 teams): Nog 5 vrije plaatsen!
U21 (1 team): Volzet!

(De leeftijdscategorieën zijn opgesteld met het oog op komend seizoen!)

Indien je jezelf wil aanmelden voor een bepaalde leeftijdscategorie of gewoon wat informatie wil, mag je altijd contact nemen met onderstaande contactpersonen.
Meld je je aan voor een volzette leeftijdscategorie, plaatsen we jou op een wachtlijst en brengen we jou op de hoogte vanaf het moment dat er plaats vrij komt.

Moest je op een andere manier (trainer – vrijwilliger – medewerker) iets willen betekenen voor onze jeugdwerking, mag je ook altijd contact opnemen met onderstaande personen!

Hoedemakers Peter
jeugdcoördinator bovenbouw
Gsm: 0499/1255557
Email: peterhoedemakers@hotmail.com

Vanhoef Pieter
Jeugdcoördinator onderbouw
Gsm: 0472/758896
Email: pietervanhoef@hotmail.com

 

Please follow and like us:
0