Jong tegen oud in wandelvoetbal

Op 28 december werd in sporthal De Schans in Kinrooi een vriendenmatch gespeeld in het wandelvoetbal. Voor de gelegenheid had speler/coach Peter Hoedemakers de opdracht gekregen om een team samen te stellen dat de strijd aan durfde met het wandelvoetbalteam van FC Maasland NO.  Om 16:0 uur werd het startsein gegeven voor een toch fysiek intensievere wedstrijd dan vooraf verwacht. De “oudjes” hielden verrassend goed stand en  namen zelfs brutaal de leiding.  Uiteindelijk verliep de match sportief en gelijkopgaand.  Na 2 x 20 minuten wandelvoetbal gaf het scorebord een 8-7 overwinning aan voor het gelegenheidsteam.  Wellicht was een gelijkspel toch beter op z’n plaats geweest. Desalniettemin werden tijdens de 3e helft  de nodige pintjes gedronken en er gezellig nagepraat over een mooi evenement wat miscchien een traditie heeft ingeluid. 

De “oudjes”: Henrie Cleeren, Robert Christis, Rene Kessen, Rene Sleven,  Matty Billen,  Freddy Poelmans en  coach Harry Jans.

De “jonkies”: Bart Schiepers, Kenneth Conen, Mike Paumen, Frank Kessen, Dave Renette, Ben Peeters, Rik Vliegen en speler/coach Peter Hoedemakers.

Please follow and like us:
0