Lotte Bruckers: “We bereiden deze wedstrijd als team voor en niet individueel.”

Er staat vandaag, zaterdag 10 februari om 14u30, een topper op het programma in 3de Provinciale. Nummer 1 D.V. Bilzen United speelt tegen nummer 5 F.C. Maasland Noord-Oost. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. “Omdat we de heenwedstrijd met 5-4 verloren hadden, verwachten we vandaag toch een spannende en gelijkopgaande wedstrijd thuis.” aldus kapitein Lotte Bruckers.

Er zijn veel nieuwe speelsters bijgekomen bij Maasland dit seizoen. “Hierdoor moeten we nog verbeteren in ons samenspel en beter op elkaar leren inspelen. Door de vele nieuwe speelsters moesten we vaak nog wisselen van posities, nu moeten we ons beter op elkaar afstemmen.”

Een topper wordt bij elke ploeg op een andere manier voorbereid. “Wij proberen elkaar gewoon positief op te krikken, we benaderen deze wedstrijd dan ook als team en niet individueel.”

“Ons doel dit seizoen is om de top 5 te halen, en wij denken dat dit zeker haalbaar is. Als we hoger eindigen, is dit mooi meegenomen. Ambities om dit seizoen te stijgen naar 2de provinciale hebben we nog niet, maar volgend seizoen gaan we hier zeker voor strijden!”

Please follow and like us:
0