Meer dan twintig wedstrijden dit weekend!

Er staat weer een ouderwets voetbalweekend op het programma met meer dan 20 jeugdwedstrijden vandaag vrijdag, zaterdag en zondag.

Maar helaas … vanavond, vrijdag 6 april, zouden de beloften van FC Maasland spelen tegen Boorsem maar deze wedstrijd gaat niet door, Boorsem geeft forfait!

Aanstaande zondag 8 april spelen zowel het eerste elftal A als het eerste elftal B.

Het eerste elftal B speelt om 15u in Wijshagen. Het seizoen van onze 4de provinciale zit er bijna op. Het zou mooi zijn mochten onze jongens erin slagen om zondag met de drie punten richting Kinrooi af te zakken. Dit moet een haalbare kaart zijn, beide ploegen staan de ranking net onder elkaar. Wijshagen telt 42 punten en FC Maasland B staat met 39 punten op de 12de plaats.

De uitdaging voor het eerste elftal A is duidelijk: na het gelijkspel tegen Rooierheide is een plaats in de eindronde nog niet helemaal zeker. Puntenverlies zou jammer zijn… de motivatie is er alleszins om het seizoen mooi af te sluiten. Wij supporteren alvast voor een goede afloop van een seizoen, dat al niet meer stuk kan!

Noteer alvast zondag 15 april in uw agenda: de laatste thuiswedstrijd dit seizoen van het eerste elftal A tegen SLW Maaseik, met ook de traditionele penaltycup voor de jeugd. Iedereen is welkom om vanaf 13u30 te genieten van de trapkunsten van onze 200 jeugdspelers. Wij rekenen op de massale opkomst van onze supporters om van deze mooie dag een topper te maken! Iedereen op post!

Please follow and like us:
0