Mooie clubdag FC Maasland NO

Clubdag FC Maasland NO

Afgelopen zondag, 10 april, heeft de jaarlijkse clubdag plaatsgevonden. De bezoekers van de clubdag werden getrakteerd op een overwegend zonnige middag met leuke activiteiten. Naast de traditionele penaltycup waren er springkussens aanwezig en hadden de allerkleinste de gelegenheid om zich te laten sminken tot de meest uiteenlopende grimassen. Last but not least vond om 15:00 uur de aftrap plaats van de wedstrijd FC Maasland NO en Grimbie 69 in de 3e klasse B provinciaal.

De penaltycup bracht veel familieleden en sympathisanten op de been. Iedere jeugdspelers trapt 5 penalty’s op een keeper van een oudere leeftijdscategorie. Na deze 5 penalty’s wordt er gekeken wie foutloos was gebleven waarna er met een penalty-shoot-out een winnaar zou volgen. Dat we met kwaliteit zitten binnen onze jeugdopleiding, dat wisten we al! Maar het niveau van de goed gezette penalty’s zo hoog lag, weten we nu ook. In veel leeftijdscategorieën werd het dan ook een heel spannende strijd, waar er meestal meer dan 5 penalty’s nodig waren om tot een winnaar te komen.

In de finale, waar alle winnaars, het tegen elkaar moesten opnemen waren er maar liefst 10 penalty’s nodig om de algemene winnaar te kennen van de Penaltycup 2016. Met fierheid mogen we jullie melden dat de winnaar voor deze editie te vinden was bij de categorie  U7, namelijk Simon Segers. Hij bleef foutloos en liet op deze manier Tibe Craeghs (U8) en Milan Jame (U10) achter zich. Een welverdiende proficiat aan alle deelnemers en alle winnaars!

Bij deze geven we jullie een overzicht van de winnaars geven per leeftijdscategorie:

U6:   Mooren Milan

U7:   Segers Simon (+ Algemene winnaar!)

U8:   Craeghs Tibe

U9:   Baijens Finn

U10: Jame Milan

U11: Haeldermans Wouter

U12: Naqi Ayman

U13: Van Vleymen Luca

U15: Zontrop Yannick

U17: Chadli Yassin

Please follow and like us:
0