Mooie seizoensfinale

Op zondag 23 april werd het seizoen 2016-2017 afgesloten met een prachtige en zeer geslaagde clubdag.

Om 11:30 uur werden de gasten van het Maasland Foundation VIP dinner verwelkomt voor prima sponsormiddag. Ongeveer 40 gasten genoten van een heerlijk diner. Voor het bestuur was dit dan ook een prima gelegenheid om de stnad van zaken van de Foundation toe te lichten en kenbaar te maken wat er inmiddels is gerealiseerd.

Rond 13:00 uur was de jaarlijkse penalty-cup van de jeugdwerking. Alle spelertjes van U6 tot en met U17 konden hun doelpogingen wagen. De 2017 editie van de penalty-cup werd gewonnen door U17 speler Dries Boonen. Hij was degene die Westerlo keeper Koen van Langendock heet vaakst passeerde.

Om 15:00 uur was het dan de beurt aan de senioren van de 1e ploeg in hun laatste thuiswedstrijd tegen Opitter FC. Voorafgaand aan deze wedstrijd werden 5 personen in het zonnetje gezet. Dennis Crijns, Jeroen Kuipers, Yannick Prouvost, Niels Maggen  en Bart Schiepers verlaten aan het einde van dit seizoen FC Maasland NO. Dennis Crijns en Jeroen Kuipers stoppen met voetbal terwijl de andere drie hun geluk gaan beproeven bij een andere vereniging.

De wedstrijd eindige zoals deze begon op 0-0. De sfeer in de kantine was meer dan aangenaam en zo werd de clubdag voor de 3e keer op rij een groot succes.

Uiteraard dank aan alle aanwezigen en aan de vrijwilligers die deze dag mede hebben mogelijk gemaakt.

Please follow and like us:
0