“Ploeg in de kijker” GU13

De eerste wedstrijd voor onze nieuwe coach bij de gewestelijke U13, Siebe Vanaken. De jongens hadden er alvast veel zin in en lieten dit ook vanaf het begin van de wedstrijd zien. Echter liep onze laatste pass niet zo goed en konden we daardoor te weinig kansen creëren. Bij Leut verliep dit wel goed en konden ze enkele keren scoren.
FC Maasland bleef te veel de beslissende pass zoeken, maar door het goed positiespel van de verdediging van de uitploeg kwam deze pass er zelden uit. Zo maakte we het onszelf natuurlijk moeilijk omdat in het middenveld de ruimte lag! De weinig uitgespeelde kansen brachten wel direct gevaar. Uit zo’n aanval kon Jarne de 1-4 scoren.
Na de pauze was het meeste balbezit voor Maasland, maar ook nu waren er te weinig uitgespeelde kansen. Leut prikte gevat nog enkele keren gevaarlijk tegen.
Uiteindelijk wist Laye toch nog een kans te verzilveren, eindstand 2-6. Er had meer ingezeten voor de thuisploeg vandaag, mits iets verstandiger voetballen en feller in de duels te gaan. Volgende week volgt een nieuwe kans!

Please follow and like us:
0