Prachtige tornooiwinst voor damensploeg!!

Het eerste tornooi voor het damesteam stond voor 15 augustus op het programma. Een goede test voor het vernieuwde dameselftal van FC Maasland NO.
Bij de eerste wedstrijd hadden de meisjes “last” van gezonde spanning, echter dit bleek niet nodig te zijn. Al na 1 minuut  kwamen onze meiden in de wedstrijd tegen Lanklaar op voorsprong. Dit bleek de opmaat naar een mooie wedstrijd met vele vlotte combinaties die uiteindelijk overtuigend gewonnen werd met 7-2.
Daarna volgde de derby tegen HO Molenbeersel. Ook dit burentreffen werd door onze meisjes gewonnen met 2-1.  De score had zeker hoger kunnen uitvallen, echter een aantal  mooie kansen miste het doel.
Ook Sint-Truiden won haar 2 poule wedstrijden en werd zo de tegenstander in de finale.
De finale wedstrijd werd een zeer spannende. Door de zware fysieke inspanningen van de vorige wedstrijden waren de meisjes niet meer zo fris. Maar dankzij een geweldige vechtersmentaliteit en een super teamspirit konden ze de zege toch binnenhalen met 2-1.
Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter was de ontlading groot en konden ze terecht fier op zichzelf zijn.

Een enorme big smile was dan ook te zien op de trotste gezichten bij het ontvangen van de kampioenenbeker. Na het tornooi werd nog eens goed nagepraat maar vooral uitbundig bij de McDonalds.
Van een uitstekende start voor het nieuwe seizoen gesproken!

Dames of meisjes vanaf 14 jaar die ons elftal willen komen versterken of eens een keertje willen komen meetrainen en proberen, mogen altijd contact opnemen met trainster Jessica Segers.

Jessica Segers: jessie-segers@hotmail.com of 0498/638576

Please follow and like us:
0