Proeftrainingen 2018 bij FC Maasland NO van start

Op vrijdagavond, 20 april 2018, stond de 1ste van 3 proeftrainingen op het programma bij onze club FC Maasland NO. Deze trainingen worden georganiseerd om beginnende voetballertjes eens te laten kennis maken met de voetbalsport. Hierdoor kunnen ze kijken als voetballen echt iets voor hun is. Dit jaar waren alle jongens en meisjes aan de beurt van het geboortejaar 2013.

Het beloofde een mooie avond te worden, en dat werd het ook: mooi weer, groot aantal inschrijvingen (maar liefst 26 spelertjes!) en veel voetbalplezier waren de ingrediënten van deze sportieve en warme avond. Onder begeleiding van 5 jeugdtrainers gaven alle jongens en meisjes het beste van zichzelf gedurende een uur lang. Eerst werd er met de hele groep opgewarmd waarna ze werden onderverdeeld in 4 groepjes en er een roulatietraining werd afgewerkt.

Hopelijk kunnen we de meeste van deze spelertjes vanaf volgend seizoen, 2018-2019, bewonderen op de velden van onze club. De eerste stappen zijn gezet en hopelijk volgt een mooie “voetbalcarrière” bij FC Maasland NO voor elk van hun.

Mochten er nog geïnteresseerden zijn die willen deelnemen aan deze proeftrainingen, gelieve contact op te nemen met Pieter Vanhoef (jeugdcoördinator onderbouw). Het is geen enkel probleem om nog aan te sluiten op proeftraining 2 en 3 die zullen plaatsvinden op vrijdag 27 april en vrijdag 11 mei 2018. Dit telkens van 18u00 – 19u00.

Gegevens Pieter Vanhoef:
pietervanhoef@hotmail.com
0472 75 88 96

Please follow and like us:
0