Soccer International Zomerstage 2016

Soccer International VZW Zomerstage 2016

Heeft U een kind tussen 6 en 16 jaar en is hij/zij gebeten door de voetbalmicrobe? Dan is de zomerstage de uitgelezen kans om zijn/haar voetbaltechnische kwaliteiten in te oefenen en te verbeteren!

De eerste week van de Zomerstage 2016 start op maandag 4 juli 2016, de tweede week begint op maandag 11 juli 2016. Beide stages gaan door op de voetbalvelden van FC Maasland NO (Hoverstraat, 3640 Kinrooi).

Hier worden de spelers van 9u tot 16u30 opgevangen. Zij krijgen tijdens de middagpauze een volledig warme maaltijd, inclusief soep en dessert. Alle spelers worden tijdens de trainingen van drank voorzien. Om de dag af te sluiten krijgen ze een vieruurtje.

De spelers worden voorzien van een trainingspak dat zij op woensdag dienen te dragen voor de groepsfoto die nadien ook op het diploma zal komen.

Op het einde van de week krijgen de spelers een diploma en gadgets.

Om uw zoon of dochter in te schrijven, kan U terecht op onze website: www.soccerinternational.be Heeft u uw zoon of dochter ingeschreven? Dan ontvangt U voor 15 juni een mail met alle gegevens van de inschrijving en verdere informatie omtrent de stage.

Aarzel niet om bij vragen of opmerkingen contact met ons op te nemen!

Met vriendelijke sportieve groeten

Het Soccerteam

stefan@soccerinternational.be

soccerinternational be

Please follow and like us:
0