Steengoed Jeugdtornooi

Met gepaste trots kunnen we je deelgenoot maken van het feit dat met ingang van komende augustus het traditionele jeugdtornooi van FC Maasland NO tot het het Steengoed Jeugdtornooi is omgedoopt. Het jaarlijks terugkerende tornooi is inmiddels een begrip in de wijde omgeving. Jaarlijks komen ruim honderd jeugdploegjes van heinde en verre om deel te nemen aan het tornooi voor de leeftijdsklasse U7 tot en met U13.

Steengoed (Steengoed Projecten is het consortium van alle grinderijen in de Maasvallei. Samen met de vertegenwoordigers van de provincie Limburg, de zes grindgemeenten, de landbouwsector, de milieubeweging en de Dienst Natuurlijke Rijkdommen maken ze werk van projecten met een aanzienlijke maatschappelijke meerwaarde.) directeur Frank Liebens is enthousiast over de samenwerking met FC Maasland en over het Steengoed Jeugdtornooi in het bijzonder.  De komende maanden zal verder in detail worden uitgewerkt hoe het Jeugdtornooi wellicht een iets andere vorm krijgt naast de naamsverandering naar Steengoed Jeugdtornooi. Uiteraard is FC Maasland NO bijzonder fier dat Steengoed zich achter dit project schaart!

Het steengoed Jeugdtornooi vindt dit jaar plaats op 25 augustus (U7, U8 en U9) en op 26 augustus (U10, U11, U12 en U13). De inschrijving is inmiddels gestart en ook dit jaar doen we er alles aan om er een bijzonder leuk en sportief tornooi van te maken en hopen we uiteraard dat de weergoden ons goed gezind zijn.