SUCCESVOL JEUGDTORNOOI

SUCCESVOL JEUGDTORNOOI

Tijdens het afgelopen weekend stond het jaarlijks Jeugdtornooi van FC Maasland NO op het programma. Meer dan 80 ploegen tekenden present, goed voor ruim 600 spelertjes!   Alle ingrediënten waren aanwezig om van het Jeugdtornooi een topper te maken: 80 teams, meer dan 600 supergemotiveerde spelertjes, ruim 1000 enthousiaste ouders en supporters en meer dan 100 hardwerkende vrijwilligers. Meng dit alles met een portie mooi weer en het kan niet meer stuk!

De 80 teams speelden, gespreid over twee dagen, op de mooie velden van het Hoverstadion. Van U7 tem U11 waren de supporters aangenaam verrast door het mooie voetbal! Het valt op dat de jeugdwerkingen steeds beter worden. De toekomst van de Limburgse ploegen is verzekerd met zoveel talent van eigen bodem.

FC Maasland is terecht fier dat zij meer dan 200 jeugdspelers de kans kan bieden om hun favoriete sport te beoefenen onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers. Onder begeleiding van de jeugdcoördinatie groeit het niveau van de eigen jeugdwerking jaarlijks. En dit past perfect in de visie van FC Maasland NO om op termijn een voetbalvereniging te zijn waar eigen talenten kansen krijgen.

Vanaf volgend weekend start de competitie van zowel de jeugdploegen alsook de senioren. U bent meer dan welkom om eens een kijkje te komen nemen!

Please follow and like us:
0