Techniek trainingen van start

Dat de jeugdwerking bij Maasland NO op hoge toeren draait bewijzen niet alleen de resultaten maar vooral het geleverde spel van de jeugdteams. Wekelijks wordt met verzorgd en technisch voetbal de basis gelegd voor de toekomst van Maasland. Afgelopen week ging de “Maasland Academy” van start.
De eerste techniektraining van de Maasland Academy heeft plaatsgevonden in sporthal ‘De Schans’ in Kinrooi. Na de opstart van de techniektrainingen binnen de fusie van het voorbije seizoen, was iedereen het erover eens: ‘een goed initiatief, maar de kwaliteit moest omhoog’! Hier hebben we dan ook werk van gemaakt door enerzijds de inschrijvingen te beperken tot maximaal 32 spelers per categorie en anderzijds te werken met gediplomeerde (techniek)trainers die deze indoor trainingen kwalitatief een grote meerwaarde geven. In aanwezigheid van 4 gediplomeerde trainers en onder toezicht van TVJO Peter Hoedemakers en JC onderbouw Pieter Vanhoef wordt extra aandacht besteed aan loopcoördinatie ; techniek ; snelle voetenwerk en cogi training met de Sense Ball.
Voor de eerste categorie (U8-U9-U10) mochten we 23 spelers verwelkomen. Voor categorie 2 was de maximum capaciteit bereikt met 32 enthousiaste en getalenteerde voetballers van FC Maasland NO, maar ook van andere clubs uit de buurt. Op het einde van de trainingen kwam dikwijls dezelfde conclusie terug: ‘De jeugdwerking van FC Maasland is goed bezig!’

Geïnteresseerden spelers vanuit categorie 1 (U8-U9-U10), mogen zich nog altijd aanmelden!!!

image1 image2 image3 image4

Please follow and like us:
0