Topaffiche eerste elftal: FC Maasland – Stokkem VV

Zaterdag 8 oktober ontvangt FC Maasland de fiere leider Stokkem VV.
Vorig seizoen miste Stokkem op een haar na de promotie naar tweede provinciale. Voor de kenners zijn de mannen van trainer Manteleers titelkandidaat nummer één en deze ambitie wordt tot vandaag gerealiseerd, Stokkem VV is immers de ongeslagen leider met 15 op 15.
Na twee verdiende overwinningen op rij staan de mannen van FC Maasland dan ook voor een stevige uitdaging. Het sterke verdedigende blok van de Stokkemenaren slikte in 5 wedstrijden slechts 3 doelpunten en de aanvallers deden ook hun best met 11 treffers.

De statistieken van FC Maasland zijn positief: een vijfde plaats met 9 punten. De ambitie blijft echter rustig verder bouwen aan de toekomst. De doorstroming realiseren van onze jeugdspelers naar het eerste elftal is een prioriteit.

Maar natuurlijk wil FC Maasland de eerste ploeg zijn die Stokkem punten kan ontfutselen! De beloften gaven alvast het goede voorbeeld en wonnen donderdagavond met 0-2. Zij staan aan de leiding en verschillende spelers drummen aan de deur van het eerste elftal. Gezonde concurrentie houdt iedereen scherp!

De supporters kunnen alvast rekenen op de volle inzet van het team. De aftrap wordt zaterdag 8 oktober om 19u30 gegeven.

Please follow and like us:
0