Topweekend voor FC Maasland Noordoost

Het afgelopen weekend was een topweekend voor FC Maasland Noordoost.

Naast de vele overwinningen voor onze jeugdploegen (ze doen het allemaal uitstekend!) konden de senioren niet achterblijven: onze provinciale U21 kreeg eindelijk loon naar werken en boekte een verdiende overwinning op het veld van Helson: het werd 2-3 na een spannende wedstrijd.

De beloften speelden thuis tegen Turkse Rangers en wonnen verdiend met 4-3. Met deze overwinning staan onze beloften na 4 wedstrijden aan de leiding in hun reeks. Trainer Bart Schiepers (foto) kan terecht fier zijn op het team.

Klap op de vuurpijl was de overwinning van het eerste elftal in Waterschei tegen de Turkse Rangers. In een wedstrijd waarin FC Maasland duidelijk de betere ploeg was, duurde het tot de 80ste minuut vooraleer de wedstrijd kon beslist worden, eindstand 0-1 en het harde werk van de trainersstaf onder leiding van Davy Schetz wordt eindelijk beloond.

Voetballiefhebbers kunnen de komende week van heel veel voetbal genieten op de velden van FC Maasland Noordoost. Woensdag 28 september spelen de dames en de U17 oefenwedstrijden in Kinrooi en vrijdag 30 september om 19u30 verdedigen de beloften hun eerste plaats tegen Umnisport Maasmechelen. Het weekendprogramma is natuurlijk ook meer dan de moeite waard. Wij verwijzen u graag naar onze website (klik op programma – aanduidingen) en u weet meteen wat te doen op zaterdag en zondag 1-2 oktober.

Please follow and like us:
0