U13 FC Maasland speelt de finale van de Limburg Cup

De U13 spelen op 9 mei de finale van de Limburg cup nadat ze vandaag op het kwalificatietornooi in  Lummen hun groep wonnen. Het was wekenlang puzzelen voor een ploeg klaar te stomen omdat het merendeel van spelers afwezig was wegens vormsel. De jongens van HOM konden niet meedoen wegens competitiewedstrijd HOM.

De eerste wedstrijd in en tegen Lummen VV begon vrij zenuwachtig en nadat Maasland op achterstand kwam kon Tibo Koolen op het einde gelijkstellen. Maasland toonde zich het zekerste bij de strafschoppen.  De tweede wedstrijd werd vrij vlot de maat genomen van SSD Opoeteren en wonnen onze spelertjes  met 4-0. De slotwedstrijd tegen SLw Maaseik moest uiteindelijk beslissen wie naar de finale mocht. Maasland had voldoende aan een remise maar het was SLW Maaseik dat op voorsprong klom. Maasland milderde en scoorde de belangrijke 2-1 voorsprong via Janick Tilmans (foto) . SLW Maaseik drong nog aan maar Maasland klaarde de klus met 4-2  winst in een spannende partij.

De spelertjes die de kwalificatie afdwongen ; Henri Driesen ; Ayman Naqi ; Seth Houben ; Joren Poelmans ; Yoran Peerlings ; Tibo Koolen ; Roel Winthaegen ; Janick Tilmans ; Yamin Arfouni ; Haitam Hajbat ; trainers Poelmans rudy en Paumen Mike en afg Floret. Succes in Hades.

Please follow and like us:
0