U13B wint met 6-5 van Smeermaas

Wedstrijdverslag Noord Oost Maasland U13 ploeg B – Smeermaas: 6-5

zondag 5 oktober 2014,

De ploeg was vooraf klaar om hun eerste wedstrijd te gaan winnen! Trainer Mike had de jongens instructies gegeven om hard te werken en dat was al te zien in de warming-up.
Direct nadat de scheidsrechter had gefloten vlogen ze er meteen in tegen de stugge ploeg van Smeermaas. Meerdere uitgespeelde kansen volgde maar het duurde uiteindelijk toch een tijd voordat Joel het doel vond en de 1-0 maakte. Smeermaas werd beter en kon ook een paar keer op doel trappen hetgeen zorgde voor de 1-1. De jongens lieten het er niet bij zitten en gingen opzoek naar een nieuwe voorsprong.  Dit lukte doordat een heel hard schot van Bjarne niet door de keeper gestopt kon worden. Enkele minuten later werd door Pjotr een hard schot via de deklat binnengeschoten. De 3-1 was een feit waarna de super scheidsrechter affloot en de U13 met een goed gevoel kon gaan rusten.
Smeermaas kwam de tweede helft veel feller uit de kleedkamers en voordat de U13 het wist stond het al 3-3.
Het was tijd om wakker te worden en Bjarne liet zien dat hij goed uitgeslapen was want door goed samen te spelen zorgde hij met 2 doelpunten dat het 5-3 werd. De jongens hadden de gehele wedstrijd al veel gegeven en kregen meer moeite om alle ruimtes dicht te lopen wat resulteerde in veel drukte voor het doel van Yamin. Hij kon veel doelpogingen tegenhouden maar kon niet voorkomen dat Smeermaas toch terug kon komen tot 5-5 met nog maar 3 minuten te spelen.
De gehele ploeg trok met de allerlaatste energie ten aanval en vlak voor tijd lukte het Joel om de winnende treffer te scoren! De overwinning was een feit en iedereen was zeer uitbundig en blij toen het laatste fluitsignaal klonk.
Op naar de volgende week.

Please follow and like us:
0