U17 FC Maasland – Gruitrode: 20-0

Na het onverwachte verlies vorige week in Lanklaar hadden de U17 iets goed te maken. De heenwedstrijd in Gruitrode werd vlot gewonnen en deze wedstrijd mocht dan ook zeker niet verloren worden. Een duidelijke opdracht voor het talentrijke team.

Onder impuls van aanvoerder Mitch Conen werd  van bij de aftrap mooi combinatievoetbal op de mat gelegd. De woorden van trainer Pierre werden omgezet in daden. De jongens speelden de tegenstrever van het kastje naar de muur en Gruitrode kreeg gedurende 80 minuten geen ruimte voor een tegenaanval. Het stond na enkele minuten reeds 3-0 ondanks de misser van het weekend van de snelle aanvaller Robbe Vandeberg. Deze misser was voor Robbe gelukkig het sein voor een uitstekende wedstrijd die bekroond werd met 7 mooie doelpunten.

Het zou echter niet eerlijk zijn om de loftrompet te spelen voor één speler. Deze overwinning was een collectieve prestatie. Weinig teams slagen erin om gedurende de ganse wedstrijd geconcentreerd en gedecideerd te blijven voetballen. Resultaat: gemiddeld werd er elke 4 minuten een doelpunt gescoord.

 

Please follow and like us:
0