U21 trapt vrijdagavond het voetbalweekend af!

Onze U21 spelen vanavond, vrijdag 4 september, om 19u30 hun eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Meteen is dit ook de eerste officiële wedstrijd die ’s avonds gespeeld wordt in het Hoverstadion. Toch wel de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen?

De trainersstaf Alexander De Smedt en Ward Vandeberg (zie foto)  kunnen vanavond niet rekenen op vier basisspelers: Boyd Willems en Seppe Vanwijck zijn verhinderd, Yassin Boutwaline is hoogstwaarschijnlijk nog niet speelgerechtigd en Joris Vanmontfort brak vorige week zijn pols en is voor enkele weken onbeschikbaar. Gelukkig zijn er binnen de kern van het eerste elftal en de beloften nog voldoende spelers die ook in aanmerking komen voor de U21. Vanavond zullen Mitch Conen en Thibaut Schouteden het elftal vervoegen.

De kern: Marnik Eerdekens, Mitch Conen, Thibaut Schouteden, Badr Chadli, Stef Cremers, Hatim Hajbat, Nardo Henckens, Sietse Sleypen, Jelle Theybers, Robbe Vandeberg, Jasper Vandenhout, Joeri Vanderwee en  Myhron Werts.

Please follow and like us:
0