U21 wint verdiend van Turkse Rangers!

De eerste officiële thuiswedstrijd van de U21 in het nieuwe seizoen werd succesvol afgesloten met een verdiende overwinning tegen Turkse Rangers: uitslag 3-2.

De wedstrijd begon nochtans niet goed voor de Maaslandboys. Turkse Rangers kwam al snel op voorsprong en na een half uur stond het 0-2. Wedstrijd gespeeld dachten vele supporters maar dat was een foute inschatting. Dat er veel voetballend vermogen in deze ploeg zit weten we al lang maar in deze reeks zal het heel moeilijk worden om op te boksen tegen fysiek sterkere en meestal oudere spelers.
Maar kwaliteit komt altijd naar boven en de tweede helft was om van te snoepen. Ondersteund door meer dan vijftig enthousiaste thuissupporters werden de jongens naar voren gestuwd en het resultaat werd een bloedstollend half uur waarin de Turkse Rangers van het kastje naar de muur werden gespeeld. De tactische ingreep van het trainersduo bracht evenwicht in de spelersgroep en de doelpunten bleven niet uit. En als de partij dan in de allerlaatste minuut beslist wordt door een terechte penalty… wat kan een voetballiefhebber nog meer wensen. En dat de “after-party” daarmee reeds ingezet was op het veld zal niemand verbazen (zie foto)

Het eerste elftal is verwittigd: de jeugd is de toekomst en er staan meerdere spelers aan de poort te wachten. Met de juiste ingesteldheid is de toekomst van FC Maasland Noordoost gegarandeerd!

Please follow and like us:
0