Van andere velden : Onze ex-spelertjes in Lommel SK

Dat er talent schuilt in de jeugdwerking van Maasland NO weten ook de elite clubs al langer. Regelmatig worden onze spelertjes gescout. Zo trokken afgelopen seizoen drie spelertjes naar Lommel United. Een gebeurtenis waar we best fier op zijn bij Maasland NO. De drie spelertjes Ayman Naqi, Robin Peeters en Karel Brouns konden terugblikken op een topseizoen en behaalden met de nationale U14 de titel. Door de promotie van Lommel SK naar de elite reeksen zullen onze jongens volgend seizoen op het hoogste niveau gaan schitteren in Lommel .
Op 1 mei speelden de U14 Lommel een vriendschappelijke wedstrijd tegen onze prov U15 tvv van een goed doel. Een wedstrijd waarbij Maasland nochtans op een 2-0 voorsprong klom maar het technisch overwicht van Lommel SK won snel de bovenhand. De wedstrijd werd verdiend door Lommel SK met 4-2 gewonnen. Het was leuk om vast te stellen dat onze ex-spelertjes het goed doen en ook volgend seizoen aan de slag zijn in Lommel. Enige schaduwzijde was de zware knieblessure van Roel Winthaegen die naar het ziekenhuis werd gevoerd . We wensen hem van harte beterschap.
Na de partij verbroederden beide teams en werd dit vastgelegd op een groepsfoto met de drie ex-Maasland spelers in het midden.
Succes Ayman; Robin en Karel.

Please follow and like us:
0