Voetbal is een feest

Het eerste weekend van het nieuwe seizoen is achter de rug. Meer dan 250 voetballers van FC Maasland hebben genoten van de start van het nieuwe kampioenschap.

Het eerste elftal speelde gelijk tegen Eendracht Mechelen aan de Maas B. Er zat meer in, was de teneur van de supporters na de wedstrijd. De score werd geopend door Geert Bosmans, reeds na 3 minuten, met een mooi afstandsschot.  Helaas kon deze voorsprong niet vastgehouden worden. Mechelen aan de Maas B maakte gelijk in de 34ste minuut.  De beloften wonnen met 2-3 in Eendracht Mechelen aan de Maas. Doelpuntenmakers waren Robbe Vandeberg (2x) en Selim Latifaj. Het damesteam verloor met 5-0 in Bokrijk Sport B. De uitslagen van de jeugdploegen kan u steeds terugvinden op deze website.

Noteer alvast dat aanstaande vrijdag 6 september de beloften om 20u thuis spelen tegen Genk VV. De dames  spelen zaterdag 7 september om 17u thuis tegen BS Sport Berbroek en het eerste elftal speelt  zondag 8 september om 15u. op verplaatsing in Genk VV. De planning van de vele jeugdwedstrijden vindt u terug op deze website.

Transfernieuws

Net voor het afsluiten van de transferperiode verwelkomen wij twee nieuwe spelers bij de senioren. Giel Borkelmans  komt over van het Nederlands EVV (Echt) en Scott Smeets kiest na een sabbatjaar eveneens voor FC Maasland Noordoost.

Please follow and like us:
0